Stalen Gevelbank van Dutch steel creations

”Zo hard als staal”

Wij van Dutch steel creations hebben dit opklapbare muurbankje geheel uit staal gemaakt met een goede reden, namelijk dat hij ”zo hard als staal” is. De combinatie van verzinken en poedercoating van dit bankje maakt het voor ons mogelijk om 15 jaar garantie tegen roest te geven! Je hoeft je dus geen enkele zorgen meer te maken over de levensduur!
Hangend bankje aan muur, zwart stalen gevelbankje opklapbaar

Heerlijk genieten van de laatste zonnestraaltjes op een stoer bankje van staal.


Opklapbaar muurbankje/gevelbankje van zwart staal

Klaar met genieten? klap je muurbankje eenvoudig op en blijf genieten van de mooie vormgeving zonder dat hij in de weg staat!

Dutch Design!

Het opklapbare muurbankje van Dutch steel creations is door ons zelf ontworpen en gemaakt, een echt oer Hollands product dus! Het bankje is zo gemaakt dat alle lijnen perfect in elkaar overlopen, zowel ingeklapt als uitgeklapt!

”Made in Holland”

De kleur zwart staat erg goed bij dit opklapbare muurbankje maar andere RAL kleuren zijn ook mogelijk!


Weersinvloeden maken geen enkele kans!

De stalen delen van het opklapbare muurbankje worden eerst verzinkt en daarna gepoedercoat, hierdoor geven we 15 jaar garantie tegen roest! Het stalen muurbankje kan dus in weer en wind buiten blijven hangen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over roest. De kwaliteit blijft uitmuntend, ook na 15 jaar!